Pluk en de petteflet boek

Geplaatst op: 01.10.2019

Schmidt de afleveringen, zodat deze gebundeld konden worden in een boek. Cjor Maarssen 10 januari Ik raad dit product aan. De voorleesklassieker van annie m.

Heb het zelf als kind gekregen en koester het nog steeds. Uitgeverij de Arbeiderspers werd gevraagd het boek uit te brengen, maar durfde de illustraties in kleur niet aan vanwege de hoge kosten van het lithograferen.

Fantasierijk Leerzaam Mooi vormgegeven Grappig. Auteur: Annie M. Geschreven bij Pluk van de Petteflet Het meest fantastische kinderboek ooit geschreven op een mooie luistercd.

Het favoriete boek van mijn zoon. Ze is er dolenthousiast over. Geschreven bij Pluk van de Petteflet Voorlezen wordt puur genieten met dit boek.

Daar maakt hij…. Geschreven bij Pluk - Pluk van de Petteflet.

Veel fantasie en leuke avonturen van pluk. Pienco 2 mei Ik raad dit product aan. DominiquePS 7 december Ik raad dit product aan.
  • Grappig Fantasierijk Mooi vormgegeven.
  • Door de jaren heen is het boek vele malen herdrukt.

Het is en blijft een fantastisch boek. Christine Rotterdam 14 augustus Ik raad dit product aan. TH33 Raamsdonksveer 17 januari Ik raad dit product aan. En ja, een echte fan als ik, kan natuurlijk bij elke illustratie meteen het juiste verhaal vertellen. KenB Voorhout 23 november Ik raad dit product aan.

SingingSkater Nuenen 9 juni Ik raad dit product aan. De verhalen zijn erg leuk om voor te lezen. Door de redelijk korte hoofdstukken kun je prima tussendoor even een ander boek lezen. Dit is een ontzettend pluk en de petteflet boek en tijdloos verhaal. De verhalen blijven je je hele leven bij? AHtmn Hardinxveld-Giessendam 6 februari Ik raad dit product aan.

Recensie(s)

Mooi boek. Mijn dochter van 5 hangt aan mijn lippen als ik uit dit boek voorlees. Een absolute aanrader tijdens de vakantie bij lange ritten in de auto!

Annie M, pluk en de petteflet boek. Mooi toch, een boek dat generaties lang meegaat. Anderen bekeken ook. Zowel mijn 5-jarige dochter als mijn 8-jarige dochter genoten van dit verhaal. Pluspunt van dit artikel: goede kwaliteit. Heb hele mooie herinneringen aan de cassetjes hiervan toen mijn zoon nog klein was en nu heb ik de cdtjes voor mijn kleinkids.

Samenvatting

Schmidt debuteerde al in met twee gedichten in het tijdschrift Opwaartsche Wegen, maar pas na de oorlog begon haar carrière echt. Dit is het kraamcadeau om te geven. Blijft leuk om te lezen en voor te lezen.

Een mooi, tijdloos kinderboek met een leuk verhaal en leuke tekeningen.

Het mag dan wel een tijd geleden geschreven zijn, nu geef ik het vaak cadeau als kraam-of verjaardagskadootje en het wordt altijd enthousiast ontvangen!. Kinderen van 8 en 6 vinden dit heerlijk onderweg. Zo tijdloos. En dan vroeg hij aan de mensen: 'Weet u niet een huis voor me, pluk en de petteflet boek. Vroeger voorgelezen aan mijn eigen kinderen, maar voldoet nog prima.

Mijn moeder heeft vroeger veel uit dit boek voorgelezen. Leeftijd mts bestanden converteren online jaar 4 jaar   2. Dit is een geweldig voorleesboek. Wat een geweldig leuk boek is het boek van Pluk. Wie is er niet opgegroeid met de verhalen van Fiep Westendorp.

Annie M.G. Schmidt

Door de jaren heen is het boek vele malen herdrukt. Een verhaal wat voor jong en oud leuk blijft om naar te luisteren! Geschreven bij Pluk van de Petteflet Het is een geweldig luisterboek en onze zoon van vijf is er gek op! Schmidt Jip en Janneke 26,

Anneleen 29 april Ik raad dit product aan? LeesMa 12 april Ik raad dit product aan. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.