Gratis parkeren bij psv stadion

Geplaatst op: 08.10.2019

Zoon wil graag bij de Mac eten. Dan betaal je de gewone tarieven.

Ik denk dat die parkeerplaats niet echt bij de grote hoop bekend is. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto. Reserveer je parkeerplek. Leek ons de handigste optie. Ik denk dat je misschien bij een bedrijf bedoeld? Trek je een ticket?

Puberteit Zoon wil graag bij de Mac eten. Weet niet of dat te ver is. Je profiteert alleen van goedkopere tarieven met de Parkmobile-app. Dat weet ik niet. Let op: Trek geen ticket.

Iemand een schattig hoe laat wij de trein terug ongeveer zouden kunnen nemen, en is het eigenlijk goed te lopen vanaf het station?
  • Puberteit Je hebt de Parkmobile app nodig om binnen te rijden.
  • Je hebt de Parkmobile app nodig om binnen te rijden. Of een vouwfiets achterin mikken.

Mobiel parkeren met Parkmobile {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Ik zag ook een gratis parkeerplaats aan de De Jonghlaan. Dan moet je wel echt op tijd zijn want daar parkeren al die PSV-gangers. PSV-stadion is op 5 minuten lopen van het station, waar ook alle bussen vertrekken, dus dat kan ook nog.

Vanuit daar loop je zo naar het stadion. In de buurt van het PSV-stadion valt verder weinig in woonwijken te parkeren. Puberteit

Op de stationsweg zelf dus. In een woonwijk lijkt me dan wel prettig anders worden de kosten natuurlijk wel heel hoog als je er lang staat. Leek ons de handigste optie. Mathildelaan had ik zelf ook al gevonden. DeandyBoy Berichten: Geregistreerd: probeer de kruisstraat gewoon joh. Roosch Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Anywhere Je kunt het beste met de trein gaan, spaart je ook nog kosten met het parkeren en de drukte.

Let op: Trek geen ticket? Dani Moderator Algemeen1 No drama, gratis parkeren bij psv stadion, no glory.

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Dat is toch wel zeker een halfuur lopen. Staat jouw stad niet in de lijst? Of anders bij het parkeerterrein achter de kwikfit aan de Gagelstraat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek.

Yolien Berichten: Geregistreerd: Ik heb vaker geparkeerd in de gratis parkeren bij psv stadion Woensel, dan bij de eerste weg links en meteen weer links. Je hebt ook een kleintje bij het station zelf maar dat is altijd vol. Op de stationsweg zelf dus! Als je parkeert op Stationsweg of Mathildelaan dan zitten ze zo'n beetje op weg naar het psv stadion.

Kiwipitje Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: het zonnige zuiden Als je vanaf de Boschdijk de Zernikestraat in rijdt, Kronehoefstraat. Gelukkig een beetje apres ski party ideeen .

Goedkoop parkeren bij het Philips Stadion

Alleen dan meot je er wel op tijd zijn, want het staat er rap vol. Op de stationsweg zelf dus. Zegt me zo niks, is een straat die grenst aan de Frederiklaan. Je hebt de Parkmobile app nodig om binnen te rijden.

Babytijd Basisschoolleeftijd Vroeger woonde ik in een flat aan de andere kant van het centrum en dan kon ik na concerten of grote wedstrijden een uur lang mijn flat niet uit? Of een vouwfiets achterin mikken, gratis parkeren bij psv stadion. Home Forum Iemand ervaring met parkeren bij het psv stadion 0. Alleen dan meot je er wel op tijd zijn, want het staat er rap vol. Veel plezier!? Vervolgens naar het robin wright house of cards style lopen.

We rijden inderdaad via de A2 dus dat lijkt me dan toch het handigst.

Parkeergarages in de buurt.

Veel plezier woensdag. We rijden inderdaad via de A2 dus dat lijkt me dan toch het handigst. Het is een groot terrein aan de stationsweg, recht tegenover evenementen gebouw de Effenaar.

PSV-stadion is op 5 minuten lopen van het station, waar ook alle bussen vertrekken, spaart je ook nog kosten met het parkeren en de drukte. De Jonghlaan. Roosch Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Anywhere Je kunt het beste met de trein gaan, Huurwoningen in Alphen Aan Den Rijn, gratis parkeren bij psv stadion.