Vlaggen quiz wereld antwoorden

Geplaatst op: 23.07.2019

Wij willen graag de naam van de afscheidingsbeweging die al jaren ijvert voor de onafhankelijkheid. Wordt geladen

Meer van Andrey Solovyev. Feit is dat de vlag vaak gebruikt wordt om de onafhankelijkheidseisen van de regio kracht bij te zetten. Toevoegen aan verlanglijstje. Het zonnestelsel: Planeten. Dit is een uitstekende game voor alle studenten van de wereldgeografie. Midden-Amerika: Landen. Van welk land is dit de vlag?

Australi: Natuurlijke Kenmerken? Aardrijkskunde     Vlaggen    U ziet de vlag van een autonome regio. Zo kunt u de namen van de vlaggen quiz wereld antwoorden in elk van deze talen leren! Aardrijkskunde     Vlaggen    Welke 2 kleuren komen zowel voor in de vlag van Papoea-Nieuw-Guinea als in de vlag van Tanzania. Of is het toch een land.

Quizvragen per categorie. Bekijk antwoord. Scandinavië: Landen en Hoofdsteden.
  • Wordt geladen Lidastaten van de Verenigde Naties: Vlaggen.
  • VS: Steden in het Zuiden.

Quizvragen per categorie

Wereld: Bergketens. Spanje: Autonome gemeenschappen, Hoofdsteden. Aardrijkskunde     Vlaggen    Op deze vlag staat een cederboom, het symbool voor vrijheid en hoop. Scandinavië: Landen. Dieren-Quiz - Leer alle zoogdieren en vogels. Wereld: OESO-lidstaten. Om het werk en hosting kosten te compenseren, vragen wij van jouw één klik op onderstaande advertentie.

  • VS: Staten in het Zuiden en het Noordoosten. Nieuwsbrief 1 maal per week gratis quizvragen ontvangen per email?
  • Geel en zwart.

VS: Staten met afbeeldingen. Andrey Solovyev. Aardrijkskunde     Canada      Dieren      Vlaggen    Zoals iedereen wel weet is Canada een dunbevolkt land met veel natuurlijke gebieden die relatief onaangetast zijn door menselijk ingrijpen, vlaggen quiz wereld antwoorden. Wereld: Bergketens. Noord- en Midden-Amerika: Landen.

Hoofdsteden

Duitsland: Deelstaten. Leer de vlaggen en hoofdsteden van landen. Bron quizvraag: Het verstand van Nevele

Atom Games Ent. World Map Quiz. De app is vertaald in 23 talen, waaronder Nederlands en Engels. Zuid-Amerika: Landen met afbeeldingen. Wereld: Grootste Landen Qua Oppervlakte.

Nationale vlaggen in de wereld

Leer vlaggen, kaarten en wapenschilden! Wereld: Bergen en Vulkanen. West-Afrika: Hoofdsteden.

Europa: Landen met afbeeldingen. Wereld: Woestijnen. Wereld Geografie - Aardrijkskunde Quiz Spel. Zuidoost-Azi: Steden. De Caraben: Hoofdsteden. Zuidelijk Afrika: Hoofdsteden. Scandinavi: Landen.

Account Options

Wij willen graag de naam van de afscheidingsbeweging die al jaren ijvert voor de onafhankelijkheid. U krijgt altijd een hint of je goed of fout hebt. China: Hoofdsteden van Provincies.

Zuidoost-Azi: Landen. In het Nederlands. Wereld: Landen aangesloten bij de G .