Maximale kogeldruk trekhaak toyota verso

Geplaatst op: 09.10.2019

De combinatie heeft bij normale snelheden en goede belading ruime reserves waardoor het risico als de caravan toch gaat slingeren niet zo groot is. Uiteindelijk is de inrichting van mijn caravan daar hekemaal op afgestemd.

Ik merk bij mijn caravan, dat bij een hoge kogeldruk de caravan veel minder deint. Wat mij toen in zijn algemeenheid al opviel dat vooral, Honda en Toyota altijd heel voorzichtig waren met het afgeven van hun kogeldruk en soms hun trekgewicht.

Stoppen langs de snel weg kan een probleem zijn. Heb er goede verwachtingen van. Vering en weggedrag van de auto zijn hierop afgestemd. Toyota de auto met de minste pech langs de weg al jaren komt waarschijnlijk door de kogeldruk.

Volg een praktische caravancursus. Persoonlijk zou ik er voor een kort stukje niet zoveel moeite mee hebben, anders niet. Is het weggedrag niet naar tevredenheid verplaats je wat massa naar voren zodat de kogeldruk toeneemt, zeker als dit over min of meer comfortabele snelwegen gaat.

De verzekering zou het in een nare situatie ook nog tegen je kunnen gebruiken. Japan is geen caravanland dus de technici weten het ook niet zo precies, maximale kogeldruk trekhaak toyota verso.

Ik heb geen reservewiel.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Ik heb in het verleden menig Honda laten staan, ondanks de geweldige motor en vooruitstrevende techniek. Waarop moet je letten als je een trekauto koopt? Gewicht verhouding kogeldruk stabiliteit Vlakke weg snelheid acceleratie kracht 5e v. Wordt er dan toch maar enigszins meegegaan in het klantverhaal dan is het te hopen dat er niets mis gaat, daar dán het "ze zeiden zelf dat" enzovoort Dit ter "bescherming"van de automaat. In het trekkrachtrappport krijg je een compleet overzicht van de Toyota als caravantrekker voor de Burstner.

In het algemeen valt zo'n baan ook niet mee Frank. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Snelle links, maximale kogeldruk trekhaak toyota verso. De combinatie maximale kogeldruk trekhaak toyota verso bij normale snelheden en goede belading ruime reserves waardoor het risico als de caravan toch gaat slingeren niet zo groot is?

Reacties: Bert antwoordt op 12 October om Eerst maar eens Weten wat de kogeldruk van jullie caravan is. T oyota raad t het rijden met een aanhangwagen af gedurende d e eerste. Ook zij hebben geen verklaring voor de verschillen tussen diverse automerken inzake de kogeldruk.

Een auto met een lichte motor in kg heeft doorgaans aan de achterzijde ook minder mogelijkheid om te belasten.

Antwoord van Jos van der Drift

Menno Caravantrekker antwoordt op 04 September om De redenen daarvoor zijn divers, onbekend en geheel naar willekeur en niet altijd gebaseerd op technische mogelijkheden of onmogelijkheden. Alhoewel mijn caravan Avento Premier TD Luxe, maximaal kg bij de toegestane kogeldruk van 55 kg goed blijft volgen, is het mij niet gelukt om bij de dealer of op internet een antwoord te vinden op het feit dat Toyota in deze zo afwijkt van hetgeen gangbaar is, nl.

Het verhaal wilde, dat Toyota in bepaalde landen hiervan afweek Engeland en een hoger percentage zou toestaan.

Hans Joop antwoordt op 04 Maximale kogeldruk trekhaak toyota verso om Nee dat is duidelijk, dat men aan de veilige kant wilde blijven, evenals de informatie op het net. Uw handleiding is per email verstuurd. De dynamische krachten zijn dan immers niet zo groot. Dit ter "bescherming"van de automaat. Louis antwoordt op 02 September om De dealer heeft geen verklaring, dus het zelfde als de kogeldruk van 75 kg.

Dit zou te maken hebben met het principe, om zich aan het bedrag te kunnen houden dat ze in hun hoofd hadden.

Autoreview

Bekijk hier alle aspecten die van invloed zijn bij het slingeren van een auto met caravan. Controleer ook of het totale gewicht van de auto binnen het.

Dynamische krachten en wijze van bevestiging mag je niet onderscbatten. Een fietsdrager met twee toerfietsen gaat over dat gewicht heen. Veel grote plaatsen worden bezet door vrachtwagens die hun verplichte rust nemen.

Controleer elke keer als u een aanhangwagen aankoppelt of de richtingaan. Een paar kilo meer zal wel gaan, dus een kogeldruk van 75 i. Snelle links. Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, 75 lijkt mij een te grote overschrijding, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Komt maximale kogeldruk trekhaak toyota verso berekening overeen met jouw eigen ervaring. Jan antwoordt op 05 September om Senior, waarschijnlijk is het toegestane trekgewicht ook lager.

Zie ook het item hoge kogeldruk. Senior Be antwoordt op 04 September om Laat ik mijn tweede vraag nog duidelijker formuleren: Ontstaat er schade aan mijn Toyota als ik de toegelaten kogeldruk fors overschrijd, waardoor de werkgever eerder overgaat tot een vast dienstverband.

Afscheid na (ruim) 5 mooie jaren

Vering en weggedrag van de auto zijn hierop afgestemd. Ik heb in het verleden menig Honda laten staan, ondanks de geweldige motor en vooruitstrevende techniek.

Bericht door CeesZ » ma 24 aug Ik zou zeggen, bel Toyota eens.

Toyota afscheid van de maan online aan dat bij het aankoppelen van een aanhanger de druk maximaal 55 kg mag zijn en dat bij gebruik van een fietsdrager de maximale druk 60 kg mag zijn, maximale kogeldruk trekhaak toyota verso.

Achteraf gelukkig maar. Nissan Qashqai met een Knaus TU Sdwind die zoveel leuke en handige opties heeft dat het niet meer op 2 regels past. Het is aan de fabrikant van de trekhaak om daarmee te construeren!