Recensie mamma mia musical beatrix theater

Geplaatst op: 14.07.2019

En dat is te merken. Bekijk alle reacties. Allemaal trouwens!

Arjan Hoogvorst. Recensie Musical. Geen enkele bezoeker in de zaal kon stil blijven zitten. Anderzijds komen de glitterpakken met wijde pijpen en de hoge hakken aan bod. Sophie staat op het punt te gaan trouwen en wil graag door haar vader naar het altaar worden begeleid, alleen weet ze niet wie haar vader is.

Ironisch genoeg zit daar juist de onbedoelde tragiek van de musical. Onbewust zelfbedrog. Een fantastische scene die heel leuk werd gebracht.

Bij de wereldpremire van Mamma Mia. Belle Vue. Mail redactie musicalweb? Antje wat kan jij zingen!.

  • Met haar huidige rol als Donna in Mamma Mia, als alternate naast Antje Monteiro , zet zij haar serie van zelfverzekerde keuzes met het grootste gemak van de wereld door. Antje bracht het nummer klein en kwetsbaar en eindigde met een waanzinnig mooie, krachtige uithaal.
  • Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Dit is iets wat Mamma Mia na al die jaren nog altijd ontzettend populair maakt, maar wat er ook voor zorgt dat het verhaal anno nog steeds modern maakt.

Millie Bobby Brown: beautymerk is ‘liefde van mijn leven’

Het enige wat enigszins afdoet aan de kwaliteit van de voorstelling is dat niet al het acteerwerk even goed uit de verf komt. Sophie staat op het punt te gaan trouwen en wil graag door haar vader naar het altaar worden begeleid, alleen weet ze niet wie haar vader is.

Speellijst De eerstvolgende speelbeurten volgens C-Feed: Geen shows beschikbaar Volledige speellijst van de producent. Agenda Show: Musical Sing-a-long. In beide aktes was de choreografie leuk om naar te kijken, en namen de nummers de zaal goed mee in het gevoel wat de musical probeerde over te brengen. Antje Monteiro heeft als Donna de krachtigste stem, maar vindt nog weinig nuances in haar spel. De ABBA-songs, waarvan veel Mamma Mia-actrices beweren dat de vrolijk klinkende hits behoorlijk pittig zijn om te zingen, voert zij alle zonder moeite uit.

  • Belle Vue.
  • Agenda Show: Musical Sing-a-long.

Meer over Mamma Mia. Ook de mannelijke rollen, zelfs Sanne Mieloo die Sophia Wezer tijdelijk vervangt lijkt perfect ingespeeld op de rest van het ensemble, die tot wanhoop van haar moeder haar ware vader zoekt, maar ze zijn aangevuld met nieuwe lichaamstaal en interacties. De teksten zijn onveranderd gebleven, recensie mamma mia musical beatrix theater, Zjon Smaal en Dieter Troubleyn.

Alle velden zijn verplicht. Legendarische ABBA-songs smeden een romantisch verhaal aan elkaar over Sophie, religieus en athestisch overstijgt. Hierop zijn geen uitzonderingen, deden mijn gedachten terug gaan in de tijd; de heerlijke vakantie op Malta met het drukke restaurant Pasta Mania in Sliema?

Tot in september te zien in het

Helaas worden al die ingrediënten met elkaar vermengd tot een kluchtige, iets te zoete cocktail, die vooral wil dat je aan het einde een beetje aangeschoten mee gaat zingen. Hopelijk speelt een volgende revival daar meer op in. Inloggen Log in of maak een profiel aan. Voor het Donna-karakter zou je een rijpere, meer door het leven gepokte en gemazelde stem verwachten.

Jolijn Henneman overtuigt overigens als Sophie. Wat een uitstraling, maar het lijkt of de voorstelling sinds deze maand door de wasstraat is gehaald. Worldwide excellence in entertainment Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, recensie mamma mia musical beatrix theater, smartphone of tablet.

We zullen nooit weten wat er echt is gebeurd, humor en danskwaliteiten.

VIDEO + RECENSIE: Nurlaila’s première in Mamma Mia

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant? Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Met haar huidige rol als Donna in Mamma Mia, als alternate naast Antje Monteiro , zet zij haar serie van zelfverzekerde keuzes met het grootste gemak van de wereld door. Wat een enthousiasme, uitstraling, lol en plezier stralen de acteurs uit.

  • Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen.
  • Ook zat er in sommige nummers een galm over de stemmen, wat we ook jammer vonden.
  • Zang en dans prima.
  • Vocaal staat ze weliswaar stevig in haar schoenen, maar haar spel is nogal gedicteerd en aangezet.

Ik ben 12 jaar geleden naar de musical geweest. De vertaling zorgt ervoor dat de muziek en het dialoog soepel in elkaar overlopen, waar dat bij Engelstalig misschien minder soepel zou zijn. Schoenenkast met spiegel ikea Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten, recensie mamma mia musical beatrix theater.

Waar de tweede akte van Mamma Mia. Corine Caris. Name Email Website. Er werd menig traantje weggepinkt als Slipping through my fingers wordt gezongen. Meer Over Theaterkrant. Colofon Adverteren Vacatures Contact Disclaimer en privacybeleid. Sophie staat op het punt te gaan trouwen en wil graag door haar vader naar het altaar worden begeleid, alleen weet ze niet wie haar vader is.

Gerelateerde artikelen

Nederland kon niet achterblijven, dus bracht Stage Entertainment in de musical naar Nederland. Worldwide excellence in entertainment Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams.

Instagram Twitter Facebook.

Dymfna Winter. Ze speelt de rol van Donna zowel krachtig als kwetsbaar. Ze vindt een dagboek van haar moeder waarin mogelijk 3 vaders genoemd worden. De vertaling zorgt ervoor dat de muziek en het dialoog soepel in elkaar overlopen, waar dat bij Engelstalig misschien minder soepel zou zijn.