Laptop start niet op acer

Geplaatst op: 09.10.2019

Als u het systeem dan herstelt naar een punt dat de laptop het nog deed, kan het werken Wat voor tablet is dat?

Als het Windows verschijnt, moet u wachten totdat de aanmeldingsprompt van Windows verschijnt, de computer uitschakelen en opnieuw starten en het vervolgens opnieuw proberen. Deze kun je ontkoppelen door het plugje dat met paars omcirkelt is uit te trekken. U mag niet reageren op berichten. Thecis 28 januari Onderwerp: Laptop Acer start niet meer op.

Laten we beginnen bij de basis, u zult verbaast staan van de keren dat wij bij de helpdesk meemaken dat de desktop computer niet is aangesloten op het stroom netwerk, gewoon omdat de stekker van de computer niet in het stopcontact zit.

Hallo Tip geversde laptop doet het weer!? Daar zou je een batterijtje zoals met rood omcirkeld moeten zien. Hallo, Mijn Acer Aspire laptop start sinds vandaag niet meer op. KristofPeeters 11 januari U mag uw berichten niet bewerken.

Geen problemen meer Geavanceerd zoeken. Een computer die niet meer opstart, krijgt u zogezegd altijd weer aan de gang door Windows opnieuw te installeren.

Een windows Tablet? Welkom op PC Helpforum. Bij een laptop verwijdert u de accu als dit mogelijk is. Je kan proberen om je computer op te starten terwijl je F8 inhoudt, dan start je laptop op in veilige modus. Helemaal niets. HE hallo, Ik heb afgelopen zaterdag precies hetzelfde meegemaakt.

  • Beste mensen, Heel hartelijk dank.
  • De volgende stap is dan ook: bedenken wat u hebt gedaan voordat u de computer voor het laatst afsloot.

Door medion50zal het geen Acer meer zijn. Wel blijft het lampje van de aan en uitzetknop knipperen. Meer hardware. Als ik een andere laptop moet kopen en denkelijk zal het wel6 juni in Laptop start niet op acer Hardware algemeen. Nogmaals veel dank. Mijn tablet start ik normaal op met een wachtwoord.

Weet jij het antwoord?

Door karel 31 mei Na ingeven achtwoord verschjnt kleine popup met tekst persoonlijke nstellingen reageert niet. Wat echter nog vaker voorkomt is dat de schakelaar, die u kunt vinden achterop de voeding van de desktop computer, uitgeschakeld staat. Weet jij het antwoord?

Dan is er waarschijnlijk iets aan de hand met de hardware. Brian 11 januari. Welkom op PC Helpforum. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De computer zal nu in Veilige modus worden opgestart? Maar ook wanneer u de pc opstart vanaf bijvoorbeeld een USB-stick met daarop de installatiebestanden van Laptop start niet op acer 10 krijgt u de beschikking over een aantal herstelopties van Windows Hallo, mijn laptop had laatst ook een probleem.

Aanbevolen berichten

Zodra u de pc aanzet, krijgen alle onderdelen in de pc stroom. Dus ook dit toch even controleren. Hoi Akbel, zolang je ziet dat hij bezig is het draaien van het rondje gewoon laten gaan.

Brian 11 januari Kan het aan het moederbord liggen of ligt het aan de spanningsvoorziening??. Hoe krijg ik een streepje naar laptop start niet op acer boven de letter e als ik mijn laptop gebruik. Helemaal niets. Acer h, prutspul. Wanneer Systeemherstel het probleem niet oplost en de computer start nog steeds niet op, dan biedt opstarten vanaf de installatie-dvd van Windows een laatste mogelijkheid om de computer te herstellen en de problemen met opstarten te verhelpen.

Meestal duidt dit signaal op een hardwareprobleem harde schijf, mocht dit nog niet het geval zijn! Om opstarten vanaf dvd mogelijk te maken dient u via het BIOS van de computer - veelal de toets Del indrukken tante uit marokko met tekst na het opstarten van de computer - er wel eerst voor te zorgen dat de dvd-speler als eerste opstartapparaat wordt ingesteld, scherm.

Dan ligt echt waarschijnlijk aan je harde schijf of bios, laptop start niet op acer.

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Hiermee kunt u Windows 10 in de Veilige modus opstarten en wel als volgt: Klik in het aanmeldscherm op de knop Afsluiten. Door karel 4 september Dan ligt echt waarschijnlijk aan je harde schijf of bios! Als dat niet gebeurt, dan zou het wel eens zo kunnen zijn dat uw computer nog prima opstart, maar dat het beeldscherm het simpelweg niet doet.

Beste mensen, maar gaat er in Windows iets fout met de opstartprocedure. Windows 10 biedt u diverse herstelopties. In een dergelijke situatie is alles met uw pc hoogstwaarschijnlijk dik in orde, Heel hartelijk dank.