Brand westelijk havengebied amsterdam

Geplaatst op: 09.10.2019

Hoor jij een sirene bij jou in de buurt? Volgens een woordvoerder van de brandweer hoefde het personeel van het bedrijf niet geƫvacueerd te worden, omdat de brand buiten is.

Log hier in. Twee jaar geleden duurde het vier dagen voordat de brand geheel was geblust. Op 10 augustus om is de traumahelikopter met grote spoed uitgevlogen naar Gyroscoopweg te Amsterdam.

Brandweer naar Moezelhavenweg in Amsterdam. Ambulance naar Moezelhavenweg in Amsterdam. Upgrade je browser via Instellingen. Meer nieuws.

Stuur ze op naar de redactie. Brandweer naar Westpoortweg in Amsterdam vanwege brand. Tip de redactie? Klik dan hier. Prinses Christina 72 overleden: Zo verliep haar leven.

  • Twee jaar geleden ging het om een grotere brand; toen duurde het vier dagen voordat de brand geheel was geblust.
  • Donderdag 15 augustus

NUjij-reacties

Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Wilt u een uitzondering maken voor NU. In een loods in het Westelijk Havengebied is zondagavond brand uitgebroken. Met kranen wordt de afvalberg uit elkaar getrokken om zo bij de brand te kunnen komen.

Rapper Sjors 27 heeft longkanker. Ambulance naar Gyroscoopweg in Amsterdam.

  • Er zijn geen gewonden gevallen.
  • De matrassen liggen buiten het bedrijf aan de Kajuitweg.

Donderdag 15 augustus om Ambulance naar Westhavenweg in Amsterdam. Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken! Mogelijk gebeurt dat volledig, maar ook het opknippen van het bedrijf wordt bekeken. Twee jaar geleden duurde het brand westelijk havengebied amsterdam dagen voordat de brand geheel was geblust.

Wilt u een uitzondering maken voor NU. De brand was rond .

Eerdere berichten

Mail dan de redactie op: regio nu. Op 10 augustus om is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Ruigoord te Amsterdam. Op 20 augustus om is de politie met grote spoed uitgereden naar Gyroscoopweg te Amsterdam.

De informatie die je hier ziet wordt elk moment van de dag bijgewerkt. Upgrade je browser via Instellingen. Brandweer naar Westpoortweg in Amsterdam vanwege brand.

Mail dan de redactie op: regio nu. Dan staat de melding brand westelijk havengebied amsterdam waarschijnlijk al tussen. Volgens de brandweer is de brand in de loods lastig te bereiken, waardoor het blussen veel tijd in beslag neemt.

Net binnen

Drone filmt volop bloeiende heide op de Veluwe. Vrijdag 16 augustus Maandag 12 augustus om

Schrijf je in voor de tekst naast afbeelding word van NU. Politie naar Gyroscoopweg in Amsterdam vanwege ongeval met letsel.

Antieke bus maakt eerste rit door heropende Maastunnel. Meer nieuws. Kijk op eenvoudig-afvallen. Stuur ze op naar de redactie. Op 15 augustus om is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Westpoortweg te Amsterdam.

Klik dan hier. Op 12 augustus om is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Gyroscoopweg te Amsterdam. Maandag 12 augustus om Ambulance naar Amerikahavenweg in Amsterdam.

Grootste fietsenstalling ter wereld geopend in Utrecht. Kijk op eenvoudig-afvallen. Daarom werken bepaalde elementen van NU.