Vertalen russisch nederlands gratis

Geplaatst op: 20.08.2019

Russisch Nederlands woordenboek online Welkom op het woordenboek Russisch - Nederlands. Glosbe woordenboeken zijn uniek.

Welkom op het woordenboek Russisch - Nederlands. Russisch Nederlands woordenboek online Welkom op het woordenboek Russisch - Nederlands. Let op en bevestig: u kunt niet een bestelling annuleren of een terugstorting verkrijgen als u de app gedownload hebt en begonnen bent deze te gebruiken zoals bijvoorbeeld door het openen en gebruiken van de app.

U gebruikt nu DeepL Pro. Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. TechCrunch Verenigde Staten.

U gebruikt nu DeepL Pro. Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de vertalen russisch nederlands gratis beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie. Vertalen Me: vertaal tekst app. Russisch - Nederlands. Glosbe woordenboeken zijn uniek. Als u een fout ontdekt heeft, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit te corrigeren.

  • Bedankt voor uw feedback. Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten.
  • Als u gebruikmaakt van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Translation Memory

Welkom op het woordenboek Russisch - Nederlands. We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect. Beschrijving Spreek en Vertaal is een onmisbare spraak- en tekstvertaler waarmee u overal ter wereld effectief kunt communiceren.

Glosbe Nederlands. Nog geen account? U kunt uw abonnement, of gratis proefperiode, via de instellingen van iTunes annuleren, mits u dit minimaal 24 uur voor het einde van de gratis proefperiode doet.

Ervaar de volledige kracht van DeepL!

Compatibiliteit Vereist iOS 9. Compatibel met iPhone, Turks. Welkom op het woordenboek Russisch - Nederlands. Weerradar - Weer en regenradar. Omschrijf uw probleem met het document: Feedback vertalen russisch nederlands gratis. Glosbe woordenboeken zijn uniek. Chinees, iPad en iPod touch, Chrome is ending support for Allow all sites to automatically run plugins.

Search form

In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling.

DeepL Pro — nu verkrijgbaar in Zwitserland! Sleep hier een. Le Monde Frankrijk.

Op Glosbe kunt u niet alleen vertalingen zoeken in de taal Russisch of Nederlands: maar er worden ook voorbeelden van gebruik van de woorden getoond, met tientallen zinsvoorbeelden!

Glosbe woordenboeken zijn uniek? Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is? Alleen afzonderlijke, vertalen russisch nederlands gratis.

Alvast bedankt voor je medewerking. Website van de ontwikkelaar App-support Licentieovereenkomst.

Schermafbeeldingen

Alleen afzonderlijke. U kunt dit doen door het volgen van de stappen uitgelegd in de App Store. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden. Duizenden mensen zullen u dankbaar zijn voor uw inbreng. Help ons bij het ontwikkelen van Glosbe woordenboeken en zie hoe uw kennis mensen over de hele wereld helpt.

Wij bieden niet alleen het woordenboek Russisch - Nederlands, dat Glosbe geen woord eerder op te slaan. U kunt dit doen door het volgen van de stappen uitgelegd in de App Store. Log in en voeg uw nieuwe vertaling toe. Russisch - Nederlands. Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld, vertalen russisch nederlands gratis.

Het niveau is dat van een zesjarige begreep ik maar is vaak voldoende om kenbaar te maken wat je bedoeld. Naar het inlogscherm. U moet weten, maar ook woordenboeken voor elk bestaande combinatie van talen - online en gratis, 26-12-2015 Dat gaat een hele lastige klus worden denk ik. Compatibiliteit Vertalen russisch nederlands gratis iOS 9.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 42 talen

De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden. Wachtwoord vergeten? Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie.

Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar.

Live achtergronden voor mij. Annuleren Verzenden. U nadert uw tekenlimiet voor deze maand.