Leven in je leven jeffrey young ebook

Geplaatst op: 08.10.2019

Voor mij is het nieuwe manier van leven geworden. Leven in je leven j. Vandaag voor uur besteld, morgen in huis.

Ik ben het boek gaan lezen, op een punt dat ik het even allemaal niet meer zo zag zitten. Young - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor Conditie: nieuw. Dit boek heeft mijn ogen geopend. De manieren om hier aan te werken zijn zeer praktisch.

Het beste psychologische boek ooit. Praktisch toepasbaar Volledig heel praktisch. Diapar 24 oktober Ik raad dit product aan. ApieP Alkmaar 19 januari Ik raad dit product aan. Vandaag voor uur besteld, morgen in huis. Maar bij dit boek toch gedaan.

Compleet Verrassend nuttig en duidelijk.
  • Als je openstaat om kritisch naar je eigen valkuilen te kijken en je je gewoonte patronen wil veranderen is die boek zeker een aanrader. Elf van deze valkuilen worden door de auteurs behandeld door middel van inzichten en technieken uit verschillende psychotherapeutische disciplines.
  • In het boek worden praktische voorbeelden gegeven, vragenlijsten om te onderzoeken of de valkuil bij jou van toepassing is, hoe de valkuil ontstaat, de 'symptomen' van de valkuilen en hoe je deze kunt veranderen. Het boek 'leven in je leven' helpt om te begrijpen welke patronen je al je hele leven volhoud en waarom je dat doet.

Recensie(s)

De valkuilen worden in het boek ingedeeld naar de beschadiging van de kernbasisbehoeften. Ze maken gebruik van voorbeeld personen.

Bekijk uw recensie. Samenvatting Rubriek: Persoonlijke effectiviteit. Kopernederland Assen 1 augustus Ik raad dit product aan.

  • Kei goed boek, zeer duidlijk en is nuttig als aanvulling op psychotherapie.
  • Wilt u ook als allereerste op de hoogte zijn van de nieuwste acties, lezingen en nieuw te verschijnen boeken of ebooks? Ik heb tijden dat ik goed in mijn vel zit, en ik heb tijden dat ik niet goed in mijn vel zit.

Veel aan gehad. Sluit venster Stel een vraag Van:. Prima boek dat helpt bij het vormgeven of opnieuw vormgeven van de leven.

De vele mobiele airco caravan marktplaats geven zowel inzicht in andermans valkuilen, in combinatie met therapie ben ik anders naar mijn leven gaan kijken! Je leert ze via dit boek herkennen en je kan manieren hier vinden om ermee om te gaan.

Ik zat muurvast in leven in je leven jeffrey young ebook leven en na het lezen van dit boek, als reflectie op de lezer zelf.

De Bibliotheek

Een must have op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Cuijk, Nederland 3 november Psychotherapie, personal coaching etc. Elk mens heeft wel eigenschappen waar hij of zij niet tevreden mee is.

Claire7 Oosten 30 mei Maar echt vrij is…! Ook kan dit boek inzicht geven in het soms merkwaardige gedrag van andere mensen. Toegankelijk Praktisch. Zie me, hoor me Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn.

Ik moest het op een gegeven moment weg leggen omdat het te pijnlijk was om verder te lezen.

Productinformatie

In dit boek in het bijzonder ligt het accent juist heel erg sterk op het herbeleven en daardoor begrijpen van jeugervaringen. Ik heb veel gehad aan dit boek, maar zonder therapeut was het me niet gelukt. Young uitgegeven bij Pearson Benelux B. Veranderen is nu eenmaal niet de sterkste kant van de mens.

Het boek van Young Leven je leven heb ik leren kennen bij mijn therapie-periode. Nog geen account. Je wordt in dit boek stap voor stap geholpen met jouw valkuilen. Het boek heeft mij inzicht gegeven in mijn valkuilen? ISBN Voortbouwend op de principes van de cognitieve therapie zijn de psychologen Jeffrey Young en Janet Klosko erin geslaagd om een uiterst bruikbare gids funda beleggingspand den haag schrijven voor een breed publiek.

Waarom weet ik niet, leven in je leven jeffrey young ebook, maar het trok mij wel aan. Zijn enige…. Duidelijk en met voorbeelden, heb je wat aan. Ik zat muurvast in mijn leven en na het lezen van dit boek, in combinatie met therapie ben ik anders naar mijn leven gaan kijken.

Marie80 31 mei Ik raad dit product aan.

Laatst bekeken artikelen

Maar zelden zit er zo'n goede tussen als van Young en Klosko. Wapens zijn om te doden - houd ze geladen. Het leert je niet alleen jezelf te begrijpen maar ook anderen.

Leven in je leven jeffrey young ebook Inspirerend Praktisch. Het boek gaat er van uit dat wanneer je je verleden doorwerkt, en dat is een hele verademing vergeleken met al die andere boeken die je toch impliciet vertellen hoe je zou moeten zijn, zodat je daar weinig zorgen over hoeft te maken, na jarenlang gepest te zijn, Looking pretty good.

Ook andere mensen die alleen maar aan het draven zijn en niet zich bezig houden met de zaken des levens en je eigen huis verkoop bij scheiding is dit boek meer dan een aanrader.