Vanaf welke leeftijd mag je alleen reizen met het vliegtuig

Geplaatst op: 08.10.2019

Brussel - Madrid, heen en terug. Als je alleen mag vliegen, mag je ook alleen aankomen. Alle correspondentie wordt gevoerd via het adres van deze zogenoemde 'hoofdboeker'.

Vraag het gewoon na bij de vliegtuigmaatschappij waarmee je wilt vliegen. Bij de boeking moeten de contactgegevens staan van de mensen die het kind brengen en of ophalen van het vliegveld. Overigens doet dit ook niet terzake, als jarige kun je gewoon niet alleen gaan vliegen als je ouders daar niet de nodige maatregelen voor hebben getroffen. Die brief moet ondertekend worden door je ouders, en daarna naar het gemeentehuis gebracht worden.

Wij hebben verschillende achternamen en nu las ik op internet dat iemand daar moeilijkheden mee had ook een oma met kleinzoon, ik weet alleen niet welke leeftijd want dan kom je Spanje niet in en nu moeten ze allerlei papieren en geboorteakte inleveren bij het gemeentehuis met stempels anders kunnen ze niet naar Barcelona reizen, klopt dit verhaal?

Vanaf 15 jaar mogen kinderen alleen reizen en zou de oudste de andere twee kunnen begeleiden. Ik las ergens dat je wel zonder begeleiding mag vliegen als je 15 jaar bent. Brussel - New York, heen en terug.

Zij bepalen zelf de regels. Wij regelen uw overstap gratis.

  • Lees hier: Ten aanzien van minderjarige reizigers moet worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming hebben verleend. Passagiers tussen 12 en 18 jaar die alleen reizen, kunnen worden geaccepteerd als niet-begeleide minderjarigen onder de volgende omstandigheden:.
  • Zijn er nog voorwaarden om toegang tot Engeland te hebben?

Kind alleen vliegen? Enkele voorbeelden:

En kan je ook meereizen met een ander familielid? Dank, Simon Reactie infoteur , Van 5 tot en met 11 jaar moeten passagiers bij Vueling begeleiding aanvragen en betalen. Zijn er nog voorwaarden om toegang tot Engeland te hebben? Angelo , 35 Ik ben 15 en vlieg deze zomer naar Berlijn toe vanuit Düsseldorf. Zij vliegt alleen met germanair. Thomas , 6 Ik ben straks 16 in de zomer en wil graag op vakantie gaan in mijn 1tje, maar bij welke maatschappijen mag je boeken dan zonder contact op te nemen?

Populaire thema's WA, beperkt casco of allrisk autoverzekering?

  • Mogen wij dan alleen vliegen zonder een vergoeding te moeten betalen?
  • Daar wordt de handtekening afgestempeld en op die manier officieel gemaakt. Indien een reiziger nog geen 18 jaar is, verzoeken wij vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen of langs te gaan bij ons reisbureau in de buurt.

Eind september ga ik naar mijn zus in Spanje. Ik vind het jammer dat ik in oktober jarig ben anders was ik misschien wel 18 geweest. Bereken uw premie in 1 minuut. Daarnaast is een geldige legitimatie nodig. Plaats reactie. Kinderen van 5 tot en met 14 jaar betalen allereerst het volwassen tarief.

Verantwoordelijk

Gina , 27 Ik oma van 64 ga met mijn kleinzoon van 16 in Oktober 4 dagen naar Barcelona. Verdien en wissel mijlen in bij onze talrijke partners en ontdek een wereld van exclusieve voordelen. Ik ben op dat moment 16 en mijn vriendin is dan Firdousse , 44 Geldt dat voor alle landen of alleen in Europa?

De ouder of het kind wordt alleen meegegeven aan de persoon die door de ouder of voogd is gemachtigd om dat te kunnen doen. Toch zijn de grootste maatschappijen aardig soepel.

En we nemen dan de trein vanuit Amsterdam naar Brussel dus mijn ouders kunnen ons niet "uitzwaaien" is dat ook een probleem. Ik ben 17 jaar oud. Alle correspondentie wordt gevoerd via het adres van deze zogenoemde 'hoofdboeker'.

Documenten

Singalees infoteur , 10 Het hangt helemaal van de maatschappij af welke regels er gelden voor een kind van een bepaalde leeftijd dat alleen reist, of dat gedeeltelijk alleen reist. U mag alleen mee als u zelf meereist. Kan dit zonder begeleider?

Ook als u als ouder zelf niet mee kan met uw kind, kan uw kind van 5 tot 12 jaar of 5 tot 14 jaar dus gewoon meevliegen met het vliegtuig. Mijn dochter blijft twee weken, Je mag als jarige gewoon alleen vliegen.

Het is mijn zaak niet, en het gezin 4. Toch zijn de grootste maatschappijen aardig soepel. Reactie infoteurmaar waarom zou je als jarige alleen naar dat land gaan en waarom mogen je ouders dat niet weten!

Vraag het gewoon na bij de vliegtuigmaatschappij waarmee je wilt vliegen. Intercontinentaal vluchtsegment.

Documenten / links

Ik word in november 16 jaar, en ik zou volgend jaar graag samen met mijn vriendinnen die ook 16 zijn, op reis gaan met het vliegtuig. Tenzij er een dringende reden voor is natuurlijk.

Zo ja ik heb een toelatingsbrief maar mijn vriend niet en kan het niet gaan halen wegens kerst.

Auto verzekeren op zaterdag of zondag, kan dat. Eerste schooldag 10 tips voor een geweldige start. Ga naar de algemene navigatie Ga naar algemene inhoud Ga naar de footer.