Thema kikker en de sneeuwman

Geplaatst op: 17.09.2019

Opgeruimde klas: tips 21 augustus Vaak samen gekocht.

Vertelplaten Kikker in de kou Y. Cijfermuur telboekje Y. Opgeruimde klas: tips 21 augustus Kleuren- sneeuwpop. Die hangen centraal in de kring en komen in het boek en in onze activiteiten regelmatig terug. Kralenplank haas in de sneeuw Y.

Gratis verzending 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Okay, thanks. Welke sjaal is kort. Prentenboek- Pinguin. De zon schijnt en dat maakt hem weer vrolijk? Max Velthuijs Kikker - Kikker en het avontuur omnibus 20, Verkoop door boekenkastopruiming Veghel.

Max Velthuijs Kikker - Kikker en de stoelendans 14, Spelen in de sneeuw. Brief aan mijn klas einde schooljaar 30 juni
  • Toon meer Toon minder. Schrijfwerblad letter k Y.
  • Allemaal een sjaal. Maak kaarten met 6 verschillende bewegingen die verband hebben met het thema winter:.

Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Gebruik de kant en klare zachte klei of maak zelf klei door dit recept van juf Maike te gebruiken. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Max Velthuijs Kikker - Kikker en het vogeltje 14, Ook krijgen de ouders de woorden mee naar huis.

School See all. En natuurlijk aan het eind van de ochtend samen gezellig de soep opeten!

De in de animaties gebruikte kleuren komen aardig overeen met het kleurgebruik in de originele 'Kikker'-boeken. Grej of the Day in groep 3 19 februari Gooi om de beurt met de dobbelsteen en voer dan met de hele groep de beweging uit.

Uitgever: Leopold. Digitaal prentenboek: Kikker en de sneeuwman.

Actualiteit

Peuters School 1 reactie 0 9 min read. Laat het rondjes tekenen in het schuim. Rekenkastje: oefeningen Kikker in de kou Y.

Maar hij maakt de mooiste tekeningen, thema kikker en de sneeuwman, hij kan heel h… lees meer. Over de serie Kikker - Max Velthuijs Kikker is groen en hij heeft de beste vriendjes van de wereld.

Actualiteit See all! Leg een grote bak met een laagje ijs in de vriezer. Hij voelt zich erg alleen.

Groep 1 en 2 cbs De Ikker

Hij vergeet zijn verjaardag wel eens, en hij kan nog niet lezen. Bekijk de hele lijst. Pictoverhaal Kikker in de kou Y. Max Velthuijs Kikker - Kikker en een heel bijzondere dag 14, Op een VVE peuterspeelzaal is het stimuleren van de taalontwikkeling en dus ook de woordenschat erg belangrijk.

Terug naar mobiele versie. Lesmateriaal printen winter, thema kikker en de sneeuwman. In Kikker in de kou krijgt Kikker soep van zijn vriendjes. En leuk om dan nog eens te horen thema kikker en de sneeuwman ze nog weten wat jullie allemaal precies hebben gedaan om de soep te maken. Op een gegeven moment zullen ze ontdekken dat er van de ijsblokjes water komt. Laat de kinderen ontdekken wat er gebeurt als ze de kleurtjes op het ijs verven. Toekomstkunde: gratis lesmateriaal duurzaamheid en natuur 24 juni Ook krijgen de ouders de woorden mee naar huis!

Recensie(s)

Toch een heel herkenbaar en vriendelijk verhaal. Over de serie Kikker - Max Velthuijs Kikker is groen en hij heeft de beste vriendjes van de wereld. Terug naar mobiele versie. Boek omdraaien.

Laat de kinderen ontdekken wat er gebeurt als ze de kleurtjes op het ijs verven. Na elke stap kun je aan de peuters vragen wat er nu moet gebeuren. Papa en Mama waren zeer blij met het boek.