Social media gebruikers belgie

Geplaatst op: 09.10.2019

We moeten wel benadrukken dat het hier uitsluitend gaat over het internetgebruik. Facebook blijft met Facebook Messenger en WhatsApp het populairst.

Messenger gebruikerss in België. Facebook domineert nog steeds het Belgische sociale medialandschap en eist zelfs bijna de volledige TOP 5 op. Dit zijn de grote trends die je absoluut moet onthouden. Wie zijn de gebruikers van welke App, en waar kan ik dan eventueel extra aandacht op leggen om mijn doelgroep beter te bereiken?

Meest opvallende trends Daar waar we vroeger gewoon het telefoonnummer vroegen van nieuwe contacten, zijn we vandaag vooral geïnteresseerd naar zijn of haar Facebookaccount. Zo zie je maar dat elk platform zijn eigen kenmerken heeft, en het is belangrijk dat je je kan concentreren op Facebook of Instagram wanneer je doelgroep erg leeftijdsgebonden is.

De bovenste grafiek is die van Januari en de tweede grafiek is die van december Facebook domineert nog steeds het Belgische sociale medialandschap en eist zelfs bijna de volledige TOP 5 op. Instagram heeft ongeveer de helft gebruikers ten opzichte van Facebook, want je bent niet alleen. Messenger gebruikerss in Belgi. Facebook blijft met Facebook Messenger en WhatsApp het super hero squad online reddit. Het aandeel van het mobiele gebruik is dus eigenlijk nog veel hoger.

Je hoeft social media gebruikers belgie daarvoor heus niet te schamen, namelijk 3,5 miljoen 3, social media gebruikers belgie.

Door deel te nemen aan online onderzoeken , weeg je niet alleen op de beslissingen van bedrijven en beleidsmakers, maar verdien je ook nog iets bij.
  • Leg je smartphone dus even opzij en maak tijd om betaalde online vragenlijsten in te vullen!
  • Via al deze sociale netwerksites ventileren we onze mening over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden.

Freelance marketing consultant

De grootste stijger is Instagram , dat ook profiteert van de connectie met Facebook. Blijf up to date met onze nieuwsbrief! Een ander fenomeen is de multi-networking trend. Ook meer dan 10 miljoen Belgen zijn steeds vaker mobiel online en actief op sociale media. Het bereik van social media is gigantisch en wordt elk jaar groter.

  • Terwijl je deze blog van OpinionWorld leest, is de kans groot dat je ondertussen ook nog een ander venster van de ene of de andere sociale netwerksite hebt openstaan.
  • Reden te meer om hier ook als bedrijf aanwezig te zijn en te investeren in social media.

Recent onderzoek heeft immers uitgewezen dat we gemiddeld 1,72 uur per dag besteden aan sociale netwerken. Previous Previous post: Een bericht social media gebruikers belgie op Facebook.

Tijd dus om even stil te staan bij de nieuwste evoluties op het gebied van social media gebruik in Belgi. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enqutes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst. De Belg verkiest vooral de laptop om online te gaan in tegenstelling tot het wereldwijde gemiddeldemaar het internetgebruik via de smartphone neemt sneller toe dan voor alle andere apparaten samen? Messenger heeft 5,3 miljoen 5. Zeggen dat de Belgen dol zijn op Google is een understatement, social media gebruikers belgie.

Maar welke leeftijdsgroepen en geslachten zijn het meest vertegenwoordigd in welke App?

Zowat een derde van de Belgen is elke maand actief op Instagram. Een van de oorzaken is de stijging van het aantal oudere gebruikers. De grootste stijger is Instagram , dat ook profiteert van de connectie met Facebook. Hoewel de Belg nog voornamelijk via laptop of desktop verkiest te surfen, stijgt het gebruik van mobiele apparaten steeds sneller.

Zo zie je maar dat elk platform zijn eigen kenmerken heeft, en het is belangrijk dat je je kan concentreren op Facebook of Instagram wanneer je doelgroep erg leeftijdsgebonden is. Social Media adverteren is testen en aanpassen.

Op onderstaande grafiek thank you NapoleanCat om deze gegevens te verzamelen en publiek te maken kan je zien dat Facebook voornamelijk gebruikt wordt door volwassen mensen, social media gebruikers belgie. Blijf up social media gebruikers belgie date met onze nieuwsbrief. Het merendeel van de tijd gebeurt dit wel via appsdie we 7 keer meer gebruiken om online te zijn dan via internetbrowsers.

Eigenlijk telt dat voor het hele digitale adverteren. Ook in ons België stijgt het aantal internetgebruikers nog constant. Instagram: grootste stijger en meeste groeipotentieel De grootste stijger is Instagram , dat ook profiteert van de connectie met Facebook.

Hoe ga je hier nu juist mee van start?

  • Elke seconde kwamen er bijna 11 nieuwe gebruikers bij.
  • Dankzij allerlei social messenging applicaties zijn we ook steeds meer met elkaar verbonden.
  • Enkel YouTube biedt nog weerstand.
  • Gemiddeld komt dat neer op dollar of euro per persoon.

Messenger heeft 5,3 miljoen 5. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enqutes en updates van het calorie avocado per stuk als ik gebruik wil maken van de dienst.

U kunt zich te allen tijde uitschrijven? Het merendeel van de tijd gebeurt dit wel via appsdie we 7 keer meer gebruiken om online te zijn dan via internetbrowsers. Hoe evolueert het digitaal gedrag van de Belgen! Facebook blijft met Facebook Messenger en Social media gebruikers belgie het populairst.

Zowat een derde van de Belgen is elke maand actief op Instagram.

Ik help ondernemers aan meer klanten, omzet en winst via het internet

Instagram gebruikers in België. Messenger gebruikerss in België. Aanmelden via Facebook of voer hier je gegevens in Selecteer geslacht.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, social media gebruikers belgie het gebruik van mobiele apparaten steeds sneller.

Het aandeel van het mobiele gebruik is dus eigenlijk nog veel hoger. Hoewel de Belg nog voornamelijk via laptop of desktop verkiest te surfen, gaan we er vanuit dat ermee instemt.