Jan visser museum helmond

Geplaatst op: 09.10.2019

Koopzondag Helmond Centrum 8 september. Meld je aan!

X home magazine. Terwijl u geniet van een lekker kopje koffie op ons terras, bakken onze bakkers in ons bakhuis het traditionele Jan Visser vloerbrood dat tegen een kleine vergoeding te koop is.

Recreatieplas Berkendonk. Oude ambachten zoals de boer die het koren dorst met de dorsvlegel de mulder die het daarna maalt waarna de bakker er vloerbrood van bakt.

Aanmelden kan via onderstaande link helmonduitagenda. Ook kunnen de kinderen naar hartenlust met de brandspuit spuiten of op de pony een ritje maken. Markthal Winkelcentrum Brandevoort.

Jan Visser Museum. Een plek van Plezier. Log hier in. Schrijf dan hieronder je recensie. We hebben geen informatie over de faciliteiten van Jan Visser Museum. Beheer deze pagina.

Grandcafe De Vijfhoeck.
  • Lees voor het schrijven eerst de inhoudsrichtlijnen door. Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen.
  • Wachtwoord vergeten?

Bezoekersinformatie

Een plek van Plezier. Con Brio gebouw. Jan Visser Museum. Bekijk op kaart. Opgeslagen Opslaan Schrijf recensie. Hoe wil je inloggen? Schrijf dan hieronder je recensie.

Meld je aan! Heb je al een account. Tentoonstellingen Er zijn geen actuele tentoonstellingen van Jan Visser Museum bekend. Helmond Centrum. Weekmarkt Helmond 7 september. Centreer op mijn locatie Routebeschrijving Kaart hercentreren Vergroot kaart.

Biologische markt Jan visser museum helmond.

Ga verder. Keizerin Marialaan 5, Helmond , Nederland. Jouw recensie helpt anderen meer te weten te komen over goede en minder goede musea.

Ga verder. De smid, de mandenvlechter en de spinster zijn aan het werk. Heb je nog geen account. Op deze bijzondere Monumentendag staat het thema Kunst oude ambachten en spelen centraal in het Jan Visser Museum.

Biologische markt Brandevoort?

Onze bezoekers over Jan Visser Museum in Helmond

Beheer deze pagina. Het Jan Visser Museum is gewijd aan het landbouwverleden tot voor de mechanisatie. Bibliotheek Helmond. Happy Sunday Fest.

  • Keizerin Marialaan 5, Helmond , Nederland.
  • Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen.
  • We hebben geen informatie over de faciliteiten van Jan Visser Museum.
  • Jan Visser Museum.

Aanmelden met Facebook. Beheer deze pagina voor eigenaren en beheerders. Centreer op mijn locatie Routebeschrijving Kaart hercentreren Vergroot kaart. Hoe bakten ze vroeger hun brood.

Lees voor het schrijven eerst de inhoudsrichtlijnen door. Aanmelden kan via onderstaande link. Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor: Correct en volledig ingevoerde gegevens; Een goede afbeelding van minimaal px breed.

Of gebruik je e-mailadres. Recreatieplas Berkendonk, jan visser museum helmond.

Jan Visser Museum

Aan de hand van onder meer oude boerenwerktuigen en objecten krijgt de bezoeker een beeld van hoe het er vroeger in de landbouw aan toe ging. Meer openingstijden. Wanneer heb je dit museum bezocht?

Helmond Centrum. Faciliteiten We hebben geen informatie over de faciliteiten van Jan Visser Museum. Koopzondag Helmond Centrum 1 september. Wachtwoord vergeten.