De burcht leiden menu

Geplaatst op: 08.10.2019

Helaas zat de kinderstoel onder de oude etensresten. Goede wijn gedronken en gelukkig een heerlijke karaf kraanwater!

We hebben 5 minuten gewacht maar geen rekening. Bestelling werd vlot gebracht alleen zonder citroen. Adres Burgsteeg 13 JR Leiden. Onze tafel was ook erg vuil. Nee liever niet, maar we willen weg dus geef maar.

Faciliteiten Het restaurant is verdeeld in een benedenruimte en een entresol, de burcht leiden menu. Het ontvangst was gastvrij en de bediening was zeer vriendelijk.

Het Koetshuis ligt aan de voet van de historische Burcht welke is gebouwd in ongeveer het jaar en die de oude en de nieuwe Rijn splitst. Het Koetshuis in Leiden is een gezellige, kan gebeuren. Te weinig broodjes geserveerd. Opnieuw een gemiste kans.

Reserveren bij HighTea.nl

Bediening goed en vriendelijk. Hotels in de buurt ». De benedenruimte is geschikt voor het geven van een feest tot gasten. Wij kwamen hier samen met onze baby. Kwam terug met de mededeling dat er inderdaad iets mis is gegaan. Na een paar keer goed gegeten te hebben Koetshuis De Burcht dachten we ook nu weer te genieten.

De high tea bestaat uit diverse zoetigheden.

  • Ook is Grand Café de Burcht geschikt voor al uw feesten, bruiloften, partijen, vergaderingen en zakelijk evenementen. Heerlijk gegeten bij het Koetshuis, keuken houd goed rekening met speciale wensen.
  • Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Kan ik mijn reservering ook wijzigen. Wilt u de High Tea nog feestelijker maken. Goede wijn gedronken en gelukkig een heerlijke karaf kraanwater. Account aanmaken niet verplicht.

Hoe was jouw ervaring?

Waarom bij ons boeken? Krijg ik nog een cadeautje van Excursie tips? Kwam terug met de mededeling dat er inderdaad iets mis is gegaan.

Te weinig broodjes geserveerd. Het Koetshuis stamt uit het jaar toen Leiden nog een lakenstad was. Voorzieningen Terras Overnachten Hotels in de buurt.

Openingstijden Maandag tot en met zondag van Gemeld dat dit echt geen service is.

Contactgegevens

Grand Café de Burcht is gehuisvest midden in het levendige oude stadscentrum van Leiden. Bij mooi weer is het terras aan de voet van de Burcht geopend. Helaas zat de kinderstoel onder de oude etensresten. Zeer slechte bediening, heel chagerijnig, personeel zie je praten met elkaar over de gasten.

Reserveren bij HighTea. Als je anoniem wilt de burcht leiden menu kunt u dit veld leeg laten. Lees ook onze privacyverklaring? Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Arrangement 1 review 9.

Vooraf een mandje brood en ook nog een amuse. Ze kwam de koffie en thee bestelling opnemen, terwijl het ijs nog moest komen. Vooraf en Toe Eet- drink- en kunstlokaal met huiselijke sfeer in de historische binnenstad van Leiden. Het eten in t Koetshuis is tommy hilfiger jas heren sale met een gezellige bediening.

Andere restaurants in jouw stad.

3 gangen menu bij de Burcht in Leiden

Dit geeft de gast de mogelijkheid een praatje te maken aan de bar of plaats te nemen aan de leestafel die voorzien is van actuele lectuur of aan 1 van de vele tafeltjes in het Grand Café. Openingstijden Maandag tot en met zondag van Reservering aanvragen. In het jaar werd hier het departement Leiden van de Nederlandse Maatschappij van nijverheid en handel opgericht.

Bediening goed en vriendelijk. Dit hebben we toen afgezegd. De Serre ligt midden in het Grand Caf gedeelte, maar kan door openslaande deuren afgesloten worden.