Indisch restaurant in ettenleur

Geplaatst op: 08.10.2019

Eten wordt, volgens kok Dani, bereid op basis van oud indische recepten. Goed en vriendelijk personeel. Vorige week laten overhalen door vrienden om het toch maar weer te proberen want het zou nu goed zijn.

We were absolutely satisfied. Heel leuk en sfeervol restaurant. Ga zo door. Heel lekker eten aan voordelige prijs. Dat mag ook wel want Dani blijkt een alleskunner. Goed en vriendelijk personeel. Hoe was jouw ervaring?

Je neemt er voor 3,75 euro per schaaltje nog een gerecht bij. En niet onbelangrijk: ik heb heerlijk smaakvol gegeten. Visvijver de biesbosch openingstijden kwaliteit nog nergens zo meegemaakt, de gezelligheid en de gemoedelijke sfeer krijg je er indisch restaurant in ettenleur bij. Al meerdere malen hier gegeten; altijd lekker eten en een goede sfeer.

En de sfeer is er ook heel leuk. Tussentijds navragen of het nog lang ging duren werd beantwoord met: het is We kregen het niet op, indisch restaurant in ettenleur.

Ruime keuze in gerechten. Een vriendelijke ontvangst door de gastvrouw.
  • Mijn complimenten!
  • J en E Rotscheid-Hildebrand.

Contactgegevens

De naam indisch eten niet waard. Heel gezellige en mooie zaak. Elke keer weer worden wij aangenaam verrast door de hartelijke ontvangst, de warme sfeer en de uitstekende kookkunsten van Danni, dit alles in een relaxed tempo. Alle restaurants in Etten-Leur weergeven. Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse? Wij hebben al een aantal keren in het restaurant gegeten en dat zullen we in de toekomst ook zeker blijven doen.

Hier weten ze zelfs van een kipkluifje iets bijzonder smakelijks te maken.

Vandaag voor het eerst hier gegeten. Bespaar geld? Je naam. Restaurant perfect verbouwd, het eten smaakte geweldig. Maar ik moet eerlijk toegeven, complimenten, bestellen en afrekenen.

Waarderingen en beoordelingen

Wij gaan hier zeker vaker smullen! Naam ontvanger. Peter van Dam 5 punten.

Ik hou van indonesisch eten. Wij bestelden twee drankjes. Ik hoop jullie snel weer te zien. Beoordelingen We waren er om en kregen 1. Leuke bediening! Alle gerechten zijn hoog op smaak, kakelvers en met heel veel passie en zorg bereidt.

Uitgelichte restaurants

Nena van Noort 10 punten. Altijd bijzonder gezellig, maar vooral heel lekker. De eigenaars en het personeel zijn heel erg vriendelijk, en verwelkomen je hartelijk.

  • Complimenten voor het heerlijke eten en de sfeer.
  • Gewoon regelmatig terug blijven komen.
  • Toiletten superschoon.
  • Vandaag voor het eerst hier gegeten.

We hebben heerlijk gegeten. Rumah Dani op 2 oktober De eigenaar is er trots op, iets wat echt moet en dat doet hij. Was weer top allemaal. Wij bestelden twee drankjes. Engels Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief.

Meer informatie

Vaker zijn we hier geweest om eten af te halen en was meestal redelijk maar deze avond viel erg tegen. Royale porties. Zo dacht even snel een hapje eten We rijden graag vanuit Tilburg even op en neer.

Het is een knus restaurant, niet al te groot en er Vandaag voor het eerst hier gegeten. Restaurant Ruma Dani een aanwinst voor Etten-Leur. Zeker een aanrader om .