Hoeveel geld krijg je voor je oude telefoon

Geplaatst op: 08.10.2019

Op de websites van de verschillende bedrijven kan je opzoeken of ze je telefoon accepteren; niet ieder bedrijf koopt elke telefoon op. De inkoper vraagt daarom om meer informatie zoals over eventuele beschadigingen aan de behuizing, het display en knoppen.

Heb je een kapot toestel? We informeren je graag nader. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen.

Gebruikte Samsung inruilen Sluit je een abonnement af nieuw of verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude Samsung in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Verkoop van je telefoon Verzendopties Volg je zending Voorwaarden. Telefoon verkopen Hoe verkopen?

In dit artikel kijken we welke websites de beste prijs betalen voor je smartphone. Ga naar deze paginavul je IMEI-nummer in of zoek op toestelnaam en selecteer het juiste toestel uit de lijst. Meer informatie over cookies. Veel mensen hebben n hoeveel geld krijg je voor je oude telefoon meer smartphones of andere producten in hun la liggen als reserve. Andere opties Wanneer je een wat duurder toestel hebt is het ook zeer gangbaar om je telefoon te verkopen via bijvoorbeeld Marktplaats.

Waarom je product verkopen.

Home Wie zijn wij?
  • Je mag bij het inruilen van je toestel zelf kiezen waar je de inruilwaarde voor benut: de eenmalige kosten van je nieuwe toestel of tablet, alleen als je een abonnement afsluit of vernieuwt een accessoire of ander artikel, zoals een tablet, in de T-Mobile Shop lever je het toestel in bij een DHL Servicepunt, dan krijg je de overeengekomen inruilwaarde op je rekening gestort.
  • Het doel van de bedrijven is om de mobiele telefoon weer een tweede leven te geven.

Hoe kijken we welke site het voordeligst is?

Dat is zonde, want het product is intussen flink in waarde gedaald. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina. Wil je dit toestel met korting aanschaffen, dan kun je het beste wachten tot je huidig abonnement afloopt…. In bepaalde gevallen zijn de instanties niet in staat om de mobiele telefoon zelf te reviseren of te verkopen. Stop hier het toestel in, en doe deze op de post.

  • Populaire artikelen Geld voor je oude mobiel Voortijdig opzeggen mobiel abonnement Beltegoed opvragen Aanvragen unlock code Nummerbehoud Goedkoop bellen in vijf stappen. Ga iig niet naar Recell, wat een oplichters!
  • Heb je nog vragen, neem gerust  contact op. Ga naar deze pagina , vul je IMEI-nummer in of zoek op toestelnaam en selecteer het juiste toestel uit de lijst.

Hoeveel is jouw smartphone of tablet waard. Slechts 20 procent van het elektronisch afval wordt gerecycled posted by Redactie in Blog Een groot deel van ons leven speelt zich tegenwoordig online af. Ja, refurbished smartphone of seniorentelefoon in te ruilen. Het is niet mogelijk om een gsm, je hoeveel geld krijg je voor je oude telefoon maximaal 5 toestellen telefoons of tablets in n keer inruilen. Meer informatie over cookies.

Lever je het toestel in bij een DHL Servicepunt, dan krijg je de overeengekomen inruilwaarde wat verdiend een wethouder in enschede je rekening gestort. Geen zin in moeizame onderhandelingen, onbekende personen aan je deur en de kans opgelicht te worden.

GSMloket.nl

Wat is er allemaal nieuw aan iOS 10 22 januari Een voordeel van Cash4mobile is de mogelijkheid om een bepaald deel van het bedrag dat je voor je telefoon krijgt direct te laten doneren aan doelen als Serious Request en de Kindertelefoon.

ReBuy is Europees marktleider op het gebied van gebruikte tweedehands elektronica met meer dan 10 ervaring op de markt van refurbished elektronica.

Wanneer we deze prijzen bij elkaar optellen, zien we dat we een totaal bedrag van ,25 euro krijgen. Waarde mobiele telefoon Niet werkende toestellen Geld ontvangen voor je telefoon Andere opties Waarom is een mobiel geld waard. Het maakt dus niet uit of je toestel een simlock heeft of van een andere aanbieder is. Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon. Dat is heel simpel: jouw oude telefoon is geld waard.

Je kunt je toestel aanbieden aan n van de volgende bedrijven:.

Niet zeker over het model? Zoek in onze bibliotheek

De mobiele telefoon wordt vervolgens gekeurd waarna je de vergoeding meestal al binnen 48 uur op je bankrekening ontvangt. In de meeste gevallen mag je 4 maanden voordat je contract afloopt verlengen. Gsmloket betaalt voor onze iPhone 4S 68,46 euro.

Populaire artikelen Geld voor je oude mobiel Voortijdig opzeggen mobiel abonnement Beltegoed opvragen Aanvragen unlock code Nummerbehoud Goedkoop bellen in vijf stappen.

Via AH duurde het ruim 2,5 maand!

Telefoon inleveren. Lever je het toestel in bij een DHL Servicepunt, je kunt maximaal 5 toestellen telefoons of tablets in n keer inruilen? Tags:  iphone 5s iphone 6. Veel mensen hebben n of meer smartphones of andere producten in hun la liggen als reserve.

Hoe werkt het inruilen van mijn oude telefoon. De waarde is afhankelijk van het type toestel. In diverse armere landen kunnen oudere mobiele telefoons nog prima worden gebruikt. In ieder huishouden .

Green Mobile NL B.V.

Ja dat is altijd zo, nieuwe telefoon dan is de oude de helft minder waard! Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen. Hoeveel is jouw smartphone of tablet waard? Toch betekent dit niet dat het mobieltje na die 18 maanden helemaal afgeschreven is.

Deze gegevens geven de inkoper al bruikbare informatie over de leeftijd van het model maar dit zegt nog niets over de staat waarin het verkeert. Let op: de inruilwaarde bij een T-Mobile Shop krijg je in de vorm korting op een nieuw telefoon of in accessoireshop. Maar was er nog niet uit.