Drie op rij spellen

Geplaatst op: 16.09.2019

Val´Gor: The Beginning. Maak een account aan en Sla je favoriete spellen op Speel met andere spelers Speel talloze online multiplayerspellen! Pop Pop Candies.

Verwissel fruit en krijg 3-op-een-rij. Hoe speel ik 3 op een rij spelletjes? Verzamel snoep door het creëren van lijnen van 3 of meer snoepjes van dezelfde soort. Smiley Puzzle 2. Crystal Lines.

Jungle Adv. Fruit- bejeweled game, waar je vier op een rij moet proberen te maken drie op rij spellen hetzelfde fruit. Selecteer een item door er op te klikken en vervolgens op een lege tegel om dat item te verplaatsen naar de tegel. Dit spel stond model voor de later inmens populaire 3-op-een-rij-spellen. Crop Busters. Apartment Match?

Bubble Shooter 6.

3 op een Rij

Maak zoveel mogelijk ruimte vrij en zorg dat de bubbels de lijn niet raken. Meld je dan aan om hier je favoriete spellen te zien! Jewel Match: Twilight. Maak match-3 combinaties, of combineer nog meer stukken voor extra bonussen. Schuif de rijen om minimaal drie zelfde figuren bij elkaar te krijgen en weg te spelen.

Bubble Fruit. Summer Party, drie op rij spellen. Bubble Shooter Xmas! Begin nu met het sparen van DendaJacks. Strike Gold. Bug Match Bug Match Probeer bejewelled combinaties van drie of meer te maken met de kevertjes in dit match-3 insecten spelletje.

Hoe speel ik 3 op een rij spelletjes?

Coffee Rush. Als je er meer dan drie op een rij zet, krijg je speciale moleculen Verwissel fruit en krijg 3-op-een-rij.

Dreamswell Stories.

Smiley Puzzle 2, drie op rij spellen. Bejeweled variant: zorg dat je alle grijze achtergronden wegspeelt tijdens het s…. Fruit Flopp. Fruita Crush Fruita Crush Kun jij alle stukken fruit in combinaties wegspelen. Een mooie en leuke match 3 game met een liefdes thema.

Maak een account aan en

Sorteren op:. Uniek vruchten wedstrijd is een eenvoudige match 3 game met een twist. Kleurrijk en leuk drie-op-een-rij spel. Je moet het monster verwijderen, om de UFO's weg te houden van hen. Probeer de hoogste score te behalen in dit uitdagende puzzelspelletje.

Speel deze leuke Bejeweled spel met vissen. Laat ze niet tot de kern komen. Bejewelled is inmiddels een echte online klassieker. Beetle Bomp. Sleep de muis over zoveel mogelijk zelfde zee figuren die aan elkaar zitten en maak zo een groot mogelijk groepje voor meer punten. Probeer eerst de achtergrond weg te spelen door hierop combinaties te maken voordat je de sleutel krijgt die je dmv het draaien van het scherm naar het slot gespeeld kunt krijgen, drie op rij spellen.

VERWANTE CATEGORIEËN

Je kunt de kleine versie van dit spel helemaal gratis spelen, omdat het uitgerust is met reclames. Daag jezelf uit in deze extra dimensie, en bombarderen misschien een lijn of twee. Donut Match Fun. Balloons Match Deluxe.

Sommigen zitten vast in glas Donut Match Fun is een van de beste match puzzelspel. Pastry Passion. Gems Mining.